Avís Legal

El domini : www.globalven.es - Correu Electrònic : globalven@globalven.cat - CIF B-65886111-C/Barcelonès , 32 Pol.Ind.El Ramassar 08520 Les Franqueses del Vallès Barcelona- Telèfon : 902107698.

"Globalven està inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona , al tomo 43433 , foli 47 , full B , 429.595 . No es poden utilitzar els continguts d'aquesta web en altres pàgines i / o publicacions sense permís dels autors . L'accés és gratuït a les diferents seccions . Globalven no garanteix que les seves pàgines es trobin operatives , ni que els seus continguts siguin complets , exactes o fiables en tot moment."

Globalven es reserva el dret a modificar en qualsevol moment , sense previ avís, els continguts d'aquest lloc web i les Condicions Generals d'Accés.

En cas d'efectuar operacions de manteniment , reparació , actualització o millora dels serveis , Globalven té el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de preavís l'accés al present lloc web, així com a reservar-se el dret de prestació o cancel · lació dels serveis , sense perjudici de la qual cosa procurarà posar-ho en coneixement dels usuaris , sempre que les circumstàncies li ho permetin.

D'aquesta manera , s'exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del lloc i dels seus serveis i la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir al present lloc web . Cap tercer podrà establir relació de framing entre les seves pàgines web i el present lloc web . La utilització del lloc web implica l' acceptació de les anteriors Condicions Generals d'Utilització.

En cas de contactar amb nosaltres mitjançant el formulari web o qualsevol altre mitjà , les seves dades només s'utilitzaran per al servei que hagi sol · licitat . En cap cas es facilitaran a terceres persones . En tot moment pot accedir seves dades, rectificar i esborrar en compliment de la vigent Llei de Protecció de Dades.